CG: Danas sastanak lidera partija

Izvor: Press, 01.Feb.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Danas sastanak lidera partija

U crnogorskom parlamentu danas će biti održan sastanak lidera parlamentarnih političkih partija, a u okviru parlamentarnog dijaloga za izgradnju izbornog poverenja, javila je RTCG.
         Nakon što je u parlamentu prošle sedmice izglasano poverenje vladi, premijer Milo Đukanović pozvao je sve partije parlamentarne opozicije da uđu u vladu i, preuzimanjem dela odgovornosti, pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da država učvrsti stabilnost i dobije kredibilnu vlast nakon izbora.
Đukanović je rekao da je spreman da u ministarstvima unutrašnjih poslova, finansija, rada i socijalnog staranja i poljoprivrede otvori prostor za učešće parlamentarne opozicije u radu vlade. 
"Ta participacija može biti i na ministarskom i pomoćničkom nivou sa dodatnim ovlašćenjima. Takođe, spreman sam da ponudim i jedno potpredsedničko mesto, zbog uvida u rad užeg kabineta vlade“, kazao je Đukanović.
Najavljeno je da će na na sastanaku lidera partija Građanski pokret URA, Demos i Socijaldemokratska partija (SDP) imati zajedničku platformu.
"URA, Demos i SDP imaće svoju ponudu koja će biti vrlo opsežnija. Ne ponuda nego i zahtevi“, kazao je član URA-e Neđeljko Rudović.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović uputio prijedlog za razrješenje Konjevića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2016

Crnogorski premijer Milo Đukanović poslao je Skupštini Crne Gore prijedlog za razrješenje ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića sa te funkcije, saznaje CdM...Konjević je prije četiri dana uputio premijeru Milu Đukanoviću inicijativu za razrješenje sa te funkcije...On je to nazvao politički...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Đukanović: Uspešan sastanak sa opozicijom

Izvor: B92, 01.Feb.2016

Podgorica -- Premijer Crne Gore Milo Đukanović održao je sastanak sa liderima parlamentarnih stranaka u okviru dijaloga o izgradnji izbornog poverenja...On je na sastanku dodatno pojasnio ponudu opoziciji koju je saopstio na sednici na kojoj se glasalo o poverenju njegovom kabinetu, prenela je RTCG...Novi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.