AKROBATU LANSIRALI IZ TOPA, PAO NA GLAVU I POGINUO

Izvor: Kurir, 26.Apr.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKROBATU LANSIRALI IZ TOPA, PAO NA GLAVU I POGINUO

LONDON - Akrobata Met (23) poginuo je prilikom šoua za uskršnje praznike u Kentu u Belikoj Britaniji. Mladića su ispalili su iz topa, ali je sigurnosna mreža na koju je trebalo da sleti popustila i mladić je pao na glavu.

LONDON - Akrobata Met (23) poginuo je prilikom šoua za uskršnje praznike u Kentu u Belikoj Britaniji. Mladića su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispalili su iz topa, ali je sigurnosna mreža na koju je trebalo da sleti popustila i mladić je pao na glavu.

Svedoci su ispričali da su mladića lansirali i da je leteo visoko oko 15 metara u vazduh.

- Mreža je odjednom samo popustila. Mladić je pao na glavu, a onda se nekoliko puta okrenuo i ostao je da  leži na leđima. Prvo smo pomislili da je to deo predstave, ali mladić se nije micao - rekao je Luk Adams (38), koji je šou gledao zajedno sa decom.

Hitna je Meta je odvezla u bolnicu gde je kasnije umro.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akrobata poginuo posle ispaljenja iz topa (FOTO)

Izvor: S media, 26.Apr.2011

Umesto senzacije za publiku, na akrobatskom šou u Velikoj Britaniji došlo je do tragedije. .. GALERIJA SLIKA ..Šokirana publika, među kojom je bilo i dece, gledala je kako 23-godišnjeg akrobatu ispaljuju iz topa. Sigurnosna mreža na koju je mladić trebao da padne je zakazala pa je nesretni mladić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.