Tuča Begića i Mensa-Bonsua na evroligaškom meču Olimpijakos - Galatasaraj!

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča Begića i Mensa-Bonsua na evroligaškom meču Olimpijakos - Galatasaraj!

Veliki incident obeležio je evroligaški meč između Olimpijakosa i Galatasaraja, jer su se na terenu potukli Mirza Begić i Pops Mensa-Bonsu.

Tokom borbe za loptu prilikom slobodnog bacanja, njih dvojica su se pokačili, a Begićevo udaranje laktom jako je iznerviralo Mensa-Bonsua, koji je izgleda sve i počeo, zakačivši suparnika po vratu daljom, desnom rukom.

Na udarac laktom Mensa-Bonsu je uzvratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krošeom, saigrači su tada krenuli da ih rastave, ali je igrač truskog kluba zaobišao tu gužvu i ponovo nasrnuo pesnicom na košarkaša Olimpijakosa.

Strasti su se tada razbuktale, a zbog učešća u incidentu isključena su ova dva aktera, kao i Begićev saigrač iz ekipe Olimpijakosa, Jorgos Printezis.

Navijači su tada poželeli da i oni učestvuju u deljenju pravde, ali je atinsku publiku uspeo nekako da primiri iskusni Vasilis Spanulis.

Ove nemile scene desile su se tri minuta pre kraja, kada je Olimpijakos vodio sa 22 poena razlike, a grčki klub je na kraju savladao Galatasaraj sa 72:54.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u Pireju!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2013

Olimpijakos je lagano pobedio Galatasaraj 72:54, ali utakmicu je obeležila tuča u kojoj su učestvovali Mirza Begić i Pops Mensa Bonsu.

Nastavak na Sportske.net...

VELIKI INCIDENT U PIREJU: Tuča Begića i Mensa-Bonsua! (VIDEO)

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Olimpijakos je dobio Galatasaraj s 72:54, a meč je obeležio incident tri minuta pre kraja utakmice OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.