Rubin otpustio trenera posle 12 g.

Izvor: B92, 20.Dec.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubin otpustio trenera posle 12 g.

Uprava ruskog fudbalskog prvoligaša Rubina otpustila je danas dugogodišnjeg trenera Kurbana Berdijeva zbog serije loših rezultata.

"Klub je odlučio da raskine ugovor sa Berdijevim, ali i sa generalnim direktorom Andrejem Gromovim i potpredsednikom Kamilom Išakovom", navodi se u saopštenju na sajtu Rubina.

Berdijev je u Rubin došao u avgustu 2001. godine, a sa klubom iz Kazanja je osvojio dve titule prvaka Rusije, kup i dva superkupa te zemlje. Time je postao najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener u istoriji Rubina.

Ipak, ove sezone Rubinu ne ide dobro u nacionalnom šampionatu, jer posle 19 utakmica zauzima 11. mesto na tabeli sa 24 boda, 16 manje od vodećeg Zenita.

Za razliku od prvenstva, Rubin je bio uspešniji Ligi Evrope ove sezone, pošto se plasirao u šesnaestinu finala, a u februaru sledeće godine rival će mu biti španski Betis.
Pogledaj vesti o: Kurban Bajram

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubin otpustio trenera posle 12 g.

Izvor: B92, 20.Dec.2013

Uprava ruskog fudbalskog prvoligaša Rubina otpustila je danas dugogodišnjeg trenera Kurbana Berdijeva zbog serije loših rezultata..."Klub je odlučio da raskine ugovor sa Berdijevim, ali i sa generalnim direktorom Andrejem Gromovim i potpredsednikom Kamilom Išakovom", navodi se u saopštenju na sajtu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.