Soraja: Ispalila sam Dolčea i Gabanu zbog Mitrovića!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja: Ispalila sam Dolčea i Gabanu zbog Mitrovića!

Starleta Soraja Vučelić bila je jedna od mnogobrojnih gošći gala proslave Televizije "Pink" povodom 22 godine postojanja. Koliko joj je značajna saradnja sa ružičastim carstvom, govori činjenica da je Soraja došla da rođendan čestita vlasniku Željku Mitroviću, dok je svetski poznate kreatore Dolčea i Gabanu iskulirala, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tabloid "Alo!".

S obzirom na to da Soraja otkriva da u pripremi ima jedan veliki projekat, a u zavisnosti od ponude će ga ustupiti nekoj TV kući, ostaje da vidimo da li će to biti upravo "Pink".

Osim nje, na luksuznoj zabavi svojom pojavom sve su oduševile Ana Kokić i Milica Pavlović. S druge strane, pevačica Zorica Brunclik, njen suprug Kemiš i koleginica Dara Bubamara nisu se odvajali od kazina pod vedrim nebom. U odabiru pravih brojeva pomagao im je i Marko Bulat.

- Inače se ne kockam, ali smo dobili besplatne žetone, pa sam odlučio da prekratim vreme - kaže Bulat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.