Za Svetog Nikolu - skuplji hleb

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Svetog Nikolu - skuplji hleb

Pojedini pekari su za Svetog Nikolu povećali cene hleba, što je iznenadilo potrošače u Gornjem Milanovcu jer su za veknu danas morali da izdvoje još pet dinara.

U prodavnicama Trgovinskog preduzeća "Metalac-Proleter" od jutros je cena hleba koji proizvodi pekara "Dmitrović DM" iz Čačka 40 dinara a sinoć je koštala 35 dinara.

Na otpremnici broj 9035/14 piše da je proizvođačka cena hleba tip 500/700 od danas 34,31 i sa trgovinskom maržom košta 40 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara, a kupci kažu da je za najveću srpsku slavu stigla neobična čestitka.

Direktorka preduzeća "Metalac-Proleter" Jelena Luković za agenciju Beta je izjavila da je proizvođač hleba pre dva dana najavio da od 19. decembra slede nove cene.

Slava Sveti Nikola je po broju onih koji je slave, bez premca među Srbima, a takođe je hramovna i manastirska slava SPC.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.