Stanija ekskluzivno za SCANDAL: Živim kao ciganka! Da sam se udala za svakog koji me je prosio, već bi se razvela! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija ekskluzivno za SCANDAL: Živim kao ciganka! Da sam se udala za svakog koji me je prosio, već bi se razvela! (video)

“Jel osećaš nešto u vazduhu… Ovo mi je nova kuća… Šalim se, u subotu letim u Ameriku, ali se brzo vraćam”, počinje Stanija priču za SCANDAL! dodajući da je zaljubljena:

Šta da kažem, šta da slažem sad, a da vas ne rastužim… Šta da ti kažem? Bila je veza sa Šarenim, vezu iz rijalitija… Toliko skandala… Plakala sam zbog vas i vaših naslova… Sećaš se koliko, pa i na telefon sam vas zvala”.

Pitali smo je i o informaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je odbila Igora Kojića pre nego što je smuvao Severinu:

“Uuuu… To me svi pitaju. Rekla sam im da samo smem da kažem da mi je lepa slika u novom SCANDAL! – u!”, priča Stanija, a mi vas podsećamo da celu priču o tome kako je odbila Igora Kojića pročitate u novom broju tabloida SCANDAL!

A kada smo je pitali zbog čega odlazi na kratko u Ameriku, rekla je:

Idem sada pa se opet vraćam, a onda idem opet u julu, pa se vraćam u septembru. Živim kao ciganka, stalno sa nekim koferima. Tako moram. Ruma – Novi Sad – Beograd. Srbija – Amerika. Jedva čekam da se skrasim”.

Šta je još rekla o ljubavi, o tome gde će da se skrasi, da li želi dete, kada planira da se uda i gde će da živi – pogledajte u intervjuu. A pogledajte i zašto je rekla:

“Da sam se udala za svakog koji me je prosio – već bi se razvela”.


Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stanija ekskluzivno za SCANDAL: Živim kao ciganka! Da sam se udala za svakog koji me je prosio, već bi se razvela! (video)

Izvor: Svet, 29.Maj.2015

Protekle nedelje Stanija Dobrojević je nekoliko puta gostovala u emisijama Grand produkcije, ali je ispred kamere najtiranijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! otkrila da li je u pitanu neki poslovni angažman za tu kuću:. “Jel osećaš nešto u vazduhu… Ovo mi je nova kuća… Šalim se, u subotu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.