Izvor: PRObjave.com, 17.Avg.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor kompanije MaxBet povodom neodržavanja manifestacije "Moj salaš" na platou ...

Kafe restoran Bacano juče je pomenut u medijima kao prepreka za postavljanje tezgi pijace "Moj salaš". Reakcija MaxBet grupa kompanija, kojoj pripada i Bacano je u nastavku teksta.
Prema rečima predsednice Upravnog odbora Zelene mreže Vojvodine Olivere Radovanović, Bacano je prepreka za postavljanje tezgi pijace "Moj salaš": "Mi smo navodno zaklanjali pristup i pogled kafeu "Bakano" koji je u međuvremenu otvoren na platou Spensa. Znate šta, novosadski čelnici moraju da odluče da li ćemo da budemo grad - kafana i da štitimo isključivo njihove interese, ili ćemo naći razumno rešenje koje ide naruku građanima Novog Sada".
Kao društveno odgovorna kompanija, MaxBet podržava sve akcije i okupljanja ovog tipa. "Moj salaš" je manifestacija koja krasi Novi Sad i svakako je treba održavati i promovisati u pozitivnom svetlu. Kafe restoran Bacano je već pet godina na istoj lokaciji i nikada nije bilo žalbi na održavanje bilo koje manifestacije na platou Spensa koje okupljaju veliki broj ljudi, jer to može biti samo prednost, a nikako smetnja. Svako dešavanje na platou povlači veliku frekvenciju ljudi i povećava broj naših zadovoljnih gostiju. Stoga ne postoji razlog da se na bilo koji način ugrožava održavanje manifestacije "Moj salaš".
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

MaxBet: "Naš kafić ne ugrožava održavanje letnje pijace"

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2012

Kompanija MaxBet, kojoj pripada novosadski kafić "Bakano", saopštila je da nisu tačne spekulacije da su urgirali za uklanjanje pijace "Moj salaš" sa platoa kod Spensa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.