Toni Parsons na radost svih čitalaca stiže u Beograd

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parsons na radost svih čitalaca stiže u Beograd

Pisac koji je stekao svetsku slavu, Toni Parsons, biće ekskluzivni gost na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Toni Parsons, promo: foto

Jedan od najpoznatijih svetskih pisaca - Toni Parsons će, zahvaljujući pozivu izdavačke kuće Laguna, gostovati na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Autor bestselera Čovek i dečak ovom prilikom će >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << promovisati roman Jedan po jedan. Reč je o napetom i uzbudljivom romanu u novom, kriminalističkom serijalu.

Svi čitaoci knjiga - Potraga za suncem, Odlasci, O životu, smrti i doručku, Ljudi i dečaci, Novi početak, Moja omiljena supruga, Naše nezaboravljene priče, Prava porodica, Čovek i žena, Za moju malu i Čovek i dečak - moći će da se druže sa autorom u sredu, 29. oktobra u knjižari Delfi SKC, od 19 h.

Novi roman Tonija Parsonsa - Jedan po jedan , promo: foto

Karlovačku gimnaziju i Novi Sad Parsons će posetiti u četvrtak, 30. oktobra. U 20:30h u knjižari Delfi u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3) družiće se sa čitaocima i potpisivati knjige.

U Nišu i Požarevcu Toni Parsons će gostovati u petak, 31. oktobra. Potpisivaće knjige u 16 časova u knjižari Delfi u Nišu (Voždova 4), a u 20.30 u Narodnoj biblioteci Ilija M. Petrović u Požarevcu (Drinska 2) predstaviće svoje knjige čitaocima.

Toni Parsons u Srbiji promoviše svoj novi roman Jedan po jedan. To je uzbudljiv triler pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga, zbog izbora žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole, društvene mreže počinju da obožavaju. Putevi će mu se ukrstiti sa detektivom Maksom Vulfom koji započinje bitku ne samo za razrešenje strašnog slučaja već i za sopstveni život.

Na Laguninom štandu na Sajmu knjiga u Beogradu Parsons će svoje knjige potpisivati u subotu, 1. novembra.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.