Novi roman Ljiljane Habjanović Đurović na predstojećem Sajmu knjiga‏ !

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Okt.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi roman Ljiljane Habjanović Đurović na predstojećem Sajmu knjiga‏ !

Novi roman Ljiljane Habjanović Đurović “Naš otac” biće predstavljen na predstojećem Beogradskom sajmu knjiga.

Posle šest romana iz duhovnog ciklusa spisateljka se vratila svojim “ranim jadima” i napisala je treću knjigu iz porodičnog ciklusa, nastavak romana “Ana Marija me nije volela” i “Ženski rodoslov”.

Roman“Naš otac” je bolna i iskrena ispovest koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << govori o mnogim iskustvima koja zauvek ostavljaju tragove na duši. O ucenama ljubavlju. O nebrizi i ravnodušnosti. O krivici, stvarnoj i nametnutoj. O pokajanju i praštanju.

Ljiljana Habjanović Đurović je knjigu posvetila svoj zaboravljenoj deci, a

roditeljima je uputila kao svojevrsnu opomenu i upozorenje šta nikako ne smeju da urade svojoj deci. I kao apel za očuvanje porodice. Jer, kako kaže porodica je ono najvažnije što čovek ima uživotu. Bez porodice, čovek je slab, nesiguran i ranjiv.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

"Naš otac" Ljiljane Habjanović Đurović na Sajmu knjiga

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Na predstojećem Beogradskom sajmu knjiga biće predstavljen novi roman Ljiljane Habjanović Đurović "Naš otac"u izdanju "Globisima2..Kako je saopšteno Ljiljana Habjanović Đurović je posle šest romana iz duhovnog ciklusa napisala treću knjigu iz porodičnog ciklusa - nastavak romana "Ana Marija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.