Vozač auta smrti plače u zatvoru: Ubio sam troje prijatelja, kako ću sada da živim!

Izvor: Cafe.ba, 24.Nov.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač auta smrti plače u zatvoru: Ubio sam troje prijatelja, kako ću sada da živim!

Mladić koji je skrivio nesreću u kojoj je poginulo troje mladih u teškom je stanju. Svjestan je da je jedini krivac za smrt drugova

Dušan Jovanović (19), koji je BMW izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su u noći između petka i subote poginuli Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20), u teškom je psihičkom stanju, a u pritvoru je neprekidno plakao i ponavljao da „ne želi da živi“.

Iz automobila koji je uleteo u Dunav sa šetališta >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << na Adi Huji, podsjetimo, osim vozača, uspjeli su da isplivaju i sin voditeljke Olje Bećković Luka Višnjić (18) i Milica Jokić (18).

- Ubio sam ih, kako ću da živim?! Bolje da sam ja umro s njima - vikao je Jovanović.

U histeriji 

Otkako je doveden u pritvor, kako otkriva sagovornik Kurira, vozač BMW upao je u tešku psihičku krizu.

- Nije spavao, odbija hranu, zapada u histeriju i gotovo da ne prestaje da plače. Kad se smiri, sjedi i zuri u jednu tačku, a onda opet „pukne“. Svjestan je da je jedini krivac za kobnu grešku koja je troje njegovih vršnjaka odvela u smrt - navodi naš sagovornik.

On kaže da je Jovanović rekao da je društvo prije nesreće bilo žurki na Dorćolu.

- Neko je onda predložio da provod nastave u „Carskoj ohoti“ na Adi Huji. Rekao je da u automobilu nije bilo mjesta za sve i da je zbog toga Miloš Janković predložio da se on tih nekoliko kilometara vozi u gepeku - kaže izvor Kurira.

U automobilu su bili veseli jer su svi prethodno pili alkohol.

- Muzika je sve vrijeme treštala. Skrenuo sam s glavne ulice u sporednu koja vodi ka šetalištu i restoranu, ali nisam primjetio da smo stigli do kraja puta. Šta se desilo, shvatio sam tek kad je automobil s nasipa poletio u rijeku - prenosi Jovanovićeve riječi naš izvor.

Dušan Jovanović ponavljao je i da je htio da pomogne prijateljima.

Trideset dana pritvora 

- Uspio sam da otvorim vrata i da isplivam. Odjurio sam do restorana i molio da im pomognemo. Milica i Luka su isplivali, ali bio je mrak, automobil se više nije vidio u vodi - ispričao je navodno Jovanović.

Dušan Jovanović je juče, nešto poslije 14 sati, doveden u Palatu pravde na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.