Ubijen sin bošnjačkog ratnog komandanta

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Mar.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen sin bošnjačkog ratnog komandanta

U pucnjavi u sarajevskom naselju Mojmilo ubijen je S.A. (1989) iz ovog grada koji se u trenutku nesreće nalazio u automobilu „lančija", italijanskih registarskih oznaka. Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić izjavio je da je policiji u 16.08 časova prijavljena pucnjava, nakon čega su odmah na mjesto događaja upućene patrole i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. "Na licu mjesta zatečen je automobil "lančija", italijanskih registarskih oznaka u kojem se nalazila osoba S.A. >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << (1989) iz Sarajeva. Ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatovao smrt. Policijski službenici vrše uviđaj kojim rukovodi tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu", rekao je Nefić za "Dnevni avaz". Sarajevski list iz izvora bliskog istrazi saznaje da je ubijen Adnan Salčin, sin bošnjačkog ratnog komandanta Ramiza Salčina. Svjedoci su ispričali da je Salčin ubijen u vozilu "lančija", italijanskih registarskih oznaka. Nema tragova razbijenog stakla, pa sve upućuje da je ubica prišao dok je vozilo stajalo na raskrsnici i kroz otvoren prozor ubio Salčina, koji je bio sam u vozilu. U policiji kažu da je u toku intenzivan rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja. (MONDO)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Uhapšena osoba osumnjičena za ubistvo Adnana Salčina

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015, 11:46

SARAJEVO - Jedna osoba je uhapšena nakon jučerašnjeg ubistva Adnana Salčina u sarajevskom naselju Mojmilo...Kako je potvrđeno portalu Klix, muškarac je priveden u prostorije MUP-a Kantona Sarajevo, gdje će biti ispitan...Za sada još uvijek nepoznata osoba je juče u poslijepodnevnim satima iz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.