Protest roditelja u krugu bolnice

Izvor: Cafe.ba, 03.Mar.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest roditelja u krugu bolnice

Roditelji pet beba inficiranih krajem prošle godine u bjelopoljskom porodilištu, od danas će organizovati proteste u krugu bolnice u Bijelom Polju.

Oni su nezadovoljni zbog povratka na posao bivšeg direktor ove zdravstvene ustanove Tomislava Jeremića i nekadašnjeg načelnika neonatologije Hake Tahirović.

Jeremić i Tahirovićeva vratili su se na posao u bjelopoljsku bolnicu nakon što su 6. februara pušteni iz pritvora.

Zajedno sa načelnikom ginekološko-akušerskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << odjeljenja Zvonkom Puletićem, oni su uhapšeni krajem prošle godine nakon što je u bjelopoljskom porodilištu zaraženo pet beba, od kojih je jedna preminula.

Za roditelje beba neshvatljiva je odluka Upravnog odbora bolnice da ljekari Jeremić i Tahirovićeva nastave da rade jer, kako je objašnjeno, disciplinski postupak protiv njih može biti pokrenut nakon podizanja optužnice, prenose crnogorski mediji.

Nezadovoljni roditelji u Bijelom Polju, kako su najavili, protestovaće svakog dana od 9.00 do 12.00 časova u krugu bolnice, sve dok Jeremić i Tahirovićeva ne budu udaljeni s posla.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Protest roditelja u krugu bolnice

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015

BIJELO POLJE - Roditelji pet beba inficiranih krajem prošle godine u bjelopoljskom porodilištu, od danas će organizovati proteste u krugu bolnice u Bijelom Polju...Oni su nezadovoljni zbog povratka na posao bivšeg direktor ove zdravstvene ustanove Tomislava Jeremića i nekadašnjeg načelnika neonatologije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.