Patrijarha Irineja dočekaće najviši zvaničnici RS i SPC

Izvor: RSplaneta.com, 11.Maj.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarha Irineja dočekaće najviši zvaničnici RS i SPC

TREBINjE - Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja večeras će u Trebinju dočekati najviši zvaničnici Srpske pravoslavne crkve /SPC/ i Republike Srpske, a očekuje se i prisustvo više hiljada građana ove i susjednih hercegovačkih opština, potvrđeno je Srni u Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrijarh u Hercegovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2012

TREBINJE -..Patrijarh srpski Irinej doputovao je u Trebinje, gde su ga dočekali najviši zvaničnici Srpske pravoslavne crkve i Republike Srpske, kao i više hiljada građana te i susednih hercegovačkih opština...Dočeku poglavara Srpske pravoslavne crkve na gradskom trgu prisustvovali su predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Svečani doček patrijarha Irineja u Trebinju

Izvor: RSplaneta.com, 11.Maj.2012

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej stigao je danas u Trebinje, gdje su ga dočekali najviši zvaničnici Srpske pravoslavne crkve i Republike Srpske, kao i više hiljada vjernika iz istočnohercegovačkih opština i susjednih crnogorskih gradova.

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.