Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE HIT VIDEO Delfin u Neumu razigrano iskakao iz vode pred kupačima

Turisti koji se nalaze u Neumu jutros su mogli uživati u prekrasnom prizoru jer je jedan delfin dopilivao dosta blizu obale i izveo svoj razigrani performans pred njima.

Pogledajte video:

Ova neskakidašnja životinja koja se retko kada može videti izbliza je u Neumu plivala pored plutajućih buradi, a dok je on iskako iz vode uz njega su veselo leteli galebovi.

Ovo nije prvi put da delfini posete Neumski zaliv.

Krajem maja ove godine jedan delfin se čak igrao sa kupačima, a svake godine stanovništvo i turisti objave na društvenim mrežama fotografije grupe delfina koji prođu ovim područjem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Razigrani delfin posetio Neumski zaliv

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2016, 05:30

Turisti koji se nalaze u Neumu u sredu su mogli da uživaju u divnom prizoru...Delfin je došao u Neumski zaliv i privukao pažnju prolaznika i kupača, javio je portal Klix.ba...On je plivao pored plutajućih buradi, a uz njega su veselo leteli galebovi...Ovo nije prvi put da delfini posete Neumski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.