Optužena za ubistvo plakala u sudnici: Banjalučki fotograf trpeo velike bolove pre smrti

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužena za ubistvo plakala u sudnici: Banjalučki fotograf trpeo velike bolove pre smrti

Kristina Jovković optužena da je u novembru prošle godine ubila svog bivšeg partnera, Aleksandra Mujčinovića Akija, u njegovoj kući u Solunskoju Banjaluci, plakala je u sudnici dok je slušala obdukcioni nalaz svoje žrtve.

Specijalista sudske medicine Željko Karan obrazložio je povreda koje su mu nanesene, kada ga je Jovković  u noći sa 18. na 19. novembar 2016. godine 11 puta izbola kuhinjskim nožem.

Dok je Karan objašnjavao kako su na telu bile tri ubodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rane u predelu grudnog koša, a osam u predelu trbuha, Jovković je vidno potresena brisala suze.

- Neposredan uzrok smrti je masovno unutrašnje iskrvarenje. Trebalo je vremena da on iskrvari. Za to vreme je trpio intenzivne bolove. Ko se ikada posjekao zna kako je to, ali 11 uboda to definitivno boli – kazao je Karan.

Na pitanje tužioca o kakvoj je smrti reč kod žrtve, Karan je istakao da se radi o „nasilnoj i ubilačkoj smrti“, te da bi bilo neverovatno da je neko na ovakav način mogao izvršiti samoubistvo, čak i da je u pitanju “japanski sepuku“ (harakiri, rezanje trbuha).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje za ubistvo Mujčinovića: Optužena se rasplakala u sudnici

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2017

BANJALUKA - Dok je slušala obdukcioni nalaz tijela svog ubijenog momka, fotografa Aleksandra Mujčinovića Akija (44), Banjalučanka Kristina Jovković (32), a koje je optužena da ga je ubila, plakala je u sudnici banjalučkog Okružnog suda...U vrijeme kada je Željko Karan, specijalista sudske medicine,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.