ONE SU SLIKA LEPŠE BIH Krv nam je svima ista, važno je pomoći

Izvor: Blic, 16.Dec.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONE SU SLIKA LEPŠE BIH "Krv nam je svima ista, važno je pomoći"

Iz Visokog danas stiže pozitivna priča i to iz tamošnjeg Crvenog krsta u kojem je bila organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Časna sestra Anica i Đejlan iz danas su poručile: "I ovo je BiH - krv nam je svima ista, bitno je nekome pomoći".

Časna sestra Anica je profesorica u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji Visoko, a Đejlan je učenica Gimnazije Visoko i danas su iz ovog grada poslale univerzalnu poruku.

- Krv nam je svima ista i bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nekome pomoći. Biti dobar, human i plemenit pouka je svake religije -  poručile su one.

Akciju dobrovoljnog darivanja krvi je organizovao Zavod za transfuzijsku medicinu Federacije BiH

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ONE SU SLIKA LEPSE BIH Krv nam je svima ista vazno je pomoci

Izvor: medio.rs, 16.Dec.2016

Iz Visokog danas stiže pozitivna priča i to iz tamošnjeg Crvenog krsta u kojem je bila organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi...Časna sestra Anica i Đejlan iz Visokog danas su poručile: "I ovo je BiH - krv nam je svima ista, bitno je nekome pomoći"...Časna sestra Anica je profesorica...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.