Izvor: Blic, 08.Okt.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Bosić više nije lider SDS

Mladen Bosić više nije lider SDS, objavljeno je nakon sednice Glavnog odbora SDS, održane danas u Doboju.

Bosić je posle objave da odlazi sa čela SDS naveo da Glavni odbor upravo raspravlja o dinamici idućih koraka, odnosno na koji način i kada će stranka izabrati novog predsednika.

Rekao je da prihvata punu odgovornost za loš izborni rezultat, te da je to osnovni razlog ostavke, iako i dalje smatra da je politika koju je provodio SDS pod njegovim tukovodstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila dobra.

Smatra da će SDS u predstojećem periodu doživeti ozbiljnu rekonstrukciju.

Sednica je održana na zahtev odsadašnjeg predsednika stranke Mladena Bosića, kojeg je 5. oktobra u potpunosti podržalo Predsedništvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bosić naveo RAZLOGE ODLASKA: Nismo raspirivali mržnju niti pokrenuli borbu protiv kriminala i korupcije

Izvor: Blic, 08.Okt.2016

Mladen Bosić više nije lider SDS, objavljeno je nakon sednice Glavnog odbora SDS, održane danas u Doboju...Bosić je posle objave da odlazi sa čela SDS naveo da Glavni odbor upravo raspravlja o dinamici idućih koraka, odnosno na koji način i kada će stranka izabrati novog predsednika...- Analizirali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.