Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Mar.2012, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jašarević dobio instrukcije iz Austrije?

Mevlid Jašarević, koji je u oktobru prošle godine u terorističkom napadu ispucao više od stotinu metaka na zgradu američke ambasade u Sarajevu i ranio radnika obezbjeđenja, imao je bliske i čvrste veze za vođama i sljedbenicima radikalnog selefijskog pokreta u BiH, Austriji i Sandžaku. To je navedeno u izvještaju Ministarstva bezbjednosti BiH o terorističkom napadu na američku ambasadu u Sarajevu, koji će u utorak razmatrati članovi Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost parlamenta BiH. U ovom izvještaju navedeno je da je Jašarević uživao veliki ugled Nedžada Balkana, selefijskog vođe iz Beča, zagovornika radikalne tekfir ideologije, pišu "Novosti". Opisan

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Odgovoriti na pitanje koga je napao Jašarević

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2012

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić očekuje da rasprava u Zajedničkoj komisiji za odbranu i bezbjednost o prošlogodišnjem napadu na Ambasadu SAD u Sarajevu treba da odgovori na pitanje koga je tom prilikom napao vehabija Mevlid Jašarević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.