Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina dana robije lopovu iz Brčkog: Napadao žene i otimao im zlatni nakit

Osnovni sud u Brčkom osudio je na godinu dana zatvora Dragana Gmitrovića (29) zbog teških krađa na području Brčkog.

Sud je odredio jednogodišnju kaznu Gmitroviću nakon sporazumnog priznanja krivice, piše Faktor.ba

Gmitrović je višestruki povratnik koji se zbog krađe često završavao u pritvoru. Nedavno je protiv njega okončan postupak u kojem je za razbojništvo i seriju teških krađa u Brčkom i okolini osuđen na dve i po godine zatvora.

Presuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od godinu zatvora odnosi se na slučaj u kojem je Gmitrović u Brčkom, u razmaku od samo nekoliko minuta, na naročito drzak način od dve žene ukrao zlatni nakit koje su imale na sebi.

On je jednog nedeljnog popodneva upao u dvorište A.D. i s njenog vrata otrgnuo zlatni lančić vrednosti oko 500 KM. Samo osam minuta kasnije, Gmitrović je na ulici sustigao N. Lj. od koje je na isti način oteo zlatni lančić vredan oko 1.000 KM, nakon čega je ubrzo i uhapšen.

Na dve i po godine zatvora kažnjen je za razbojništvo u Brčkom i seriju teških krađa, nakon provaljivanja u porodične kuće i privredne objekte u Brčkom i okolnim mestima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.