Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavranović: Neću uzeti „beli hleb“

Nakon isteka mandata Slobodan Gavranović ima pravo da iz budžeta primi još šest plata, ali tu privilegiju neće koristiti.

- Neću uzeti „beli hleb“- rekao je Gavranović kratko za „EuroBlic“, ne preciziravši čime će se baviti nakon nakon izbora.

Gavranović se nije kandidovao na izborima 2. oktobra, a pre tri meseca je najavio da se povlači iz politike i da će otvoriti advokatsku kancelariju, ali to sada nije potvrdio.

- Šta ću raditi kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više ne budem u politici i na javnoj funkciji, moja je lična stvar. Verovatnuo ću se nečim baviti, ali prvo ću da se dobro odmorim – kazao je Gavranović.

Za razliku od većine drugih lokalnih funkcionera u RS, koji će nakon izbora ostati bez posla, Gavranović će se, ako održi obećanje, odmarati o svom trošku, a ne sa leđa poreskih obveznika.

Procenjuje se da će nakon lokalnih izbora pravo na “beli hleb”, odnosno šest funkcionerskih plata koristiti nekoliko stotina opštinskih funkcionera u RS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.