“GOSPODA” ODGOVORILA Uklonjen natpis, ali i kanta kraj bankomata

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“GOSPODA” ODGOVORILA Uklonjen natpis, ali i kanta kraj bankomata

“Obaveštenje” koje je pre nekoliko dana osvanulo na bankomatu u banjalučkom naselju Nova Varoš, po svemu sudeći, nije dalo rezultate kakve je autor ovog teksta očekivao.

Na njegovu “molbu” da ne bacaju kućni otpad u korpu predviđenu za priznanice o podignutom iznosu novca, iznervirane komšije “odgovorile” su uklanjanjem natpisa, ali i korpe, koja se nalazila kraj bankomata.

Da li će, nakon ovoga, građani priznanice, zajedno sa kućnim otpadom bacati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ulicu, gomilati ispod bankomata, ili, pak nositi sa sobom, do najbliže kante za otpatke, ostaje da se vidi.

Pročitajte još:

- Obaveštava se gospoda koja baca kućno smeće ovde kod bankomata da se ovde kućno smeće nesme bacati. Znamo i vidimo ko baca i ako i dalje budete se tako kulturno ponašali zatu vašu kuluru budite sigurni daćemo zvati komunalnu inspeciju – pisalo je u obaveštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.