Vujanović: Nemam veze sa trgovinom oružja

Izvor: S media, 29.Mar.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović: Nemam veze sa trgovinom oružja

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović demantovao je povezanost sa trgovinom oružjem što mu je pripisao jedan britanski dnevnik.

Filip Vujanović nije nikada ni sa kim razgovarao o trgovini oružjem, niti bi bilo kome takav razgovor dozvolio, saopštio je njegov kabinet.

Britanski dnevni list "Dejli mejl" je ranije objavio, a podgorički list "Vijesti" preneo da je britanski sveštenik Majkl Sid nudio jednom izraelskom trgovcu oružjem da mu omogući sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa Vujanovićem.

Amfilohije začudjen državnim vrhom

U ilegalnu trgovinu oružja uključen i Srbin

SAD optužjuju Dajmler za korupciju

Predsednikova služba za odnose sa javnošću je preko Ambasade Crne Gore u Londonu demantovala tu tvrdnju "kao očigledno iskonstruisanu insinuaciju", piše u saopštenju kabineta predsednika Vujanovića.

"Opšte je poznato da se trgovina oružjem obavlja preko odgovarajuće službe nadležnog Ministarstva, te predsednik Crne Gore niti o tome odlučuje, niti je bilo kada, sa bilo kim, o tome razgovarao", saopštio je kabinet Filipa Vujanovića.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Filip Vujanović: Nemam veze sa trgovinom oružjem

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Mar.2011

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je danas demantovao povezanost sa trgovinom oružjem što mu je pripisao jedan britanski dnevnik javila je Beta.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.