Vozove za Nikšić napada konkurencija?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozove za Nikšić napada konkurencija?

Uprava Javnog preduzeća Željeznički prevoz Crne Gore saopštila je danas da su učestali napadi na vozove na pruzi između Podgorice i Nikšića svojevrstan terorizam.

U nedelju uveče je izbegnuta nesreća kada je novi voz kupljen u Španiji, koji saobraća između dva najveća grada Crne Gore, naišao na mesto gde je prebačena žica preko električnih vodova za napajanje voza, zbog čega je došlo do jake eksplozije.

Putnici su evakuisani, a niko nije povređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Željeznički prevoz Crne Gore saopštio je da je od prošle godine bilo 14 napada, kamenovanja i drugih vidova ataka, na vozove na pruzi između Podgorice i Nikšića.

Napadi su počeli otkako je Željeznica snizila cene za prevoz putnika na toj relaciji, što je ugrozilo poslovanje autobuskih prevoznika.

Cena jedne vozne karte između Podgorice i Nikšića je jedan i po evro, dok na istoj relaciji autobusku kartu treba platiti i do tri evra.

Autobusi su, stoga, gotovo postali bez putnika, dok je voz između dva grada redovno gotovo pun.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.