Tri učenika Šumarske škole silovali vršnjaka?

Izvor: S media, 06.Dec.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri učenika Šumarske škole silovali vršnjaka?

Karlovcem se proširila vest o stravičnom zlostavljanju u Šumarsko-drvarske školi, o tome kako su trojica učenika jednog svog vršnjaka u petak silovala nogom od stolice. Dečak iz okoline Karlovca je pritom povređen i oporavlja se u bolnici, a trojica nasilnika izbačena su iz škole.

Portparolka PU karlovačke Tamara Grčić potvrdila je da su iz spomenute škole u petak primili prijavu protiv trojice maloletnika zbog sumnje na nasilničko ponašanje, ali detalje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mogla da iznosi jer je istraga u toku, kao i zbog toga jer su akteri maloletne osobe.

Učenici mahom spletkare

Robot držao čas srpskim đacima

Uhapšen zbog zlostavljanja dečaka

Zbog događaja je održana hitna sednica Školskog veća na kojoj je i odlučeno da se stvar preda u ruke policije, a nasilnici udalje iz škole. Ipak, direktor škole Robert Erdeljac kaže kako je slučaj "prenaduvan".

"Stvar nije takva kakvom se prikazuje. Slučaj nije bezazlen, ali nije ni takav kako izgleda. Preduzeli smo sve mere, prijavili slučaj policiji u Karlovcu i Centru za socijalnu službu, a deca su udaljena iz škole i neće pohađati nastavu sve dok se ne utvrde sve okolnosti" rekao je direktor Šumarsko-drvne škole Robert Erdeljac, dodajući kako nije bila reč o seksualnom zlostavljanju već “samo” o zlostavljanju.

(Jutarnji list)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovali druga nogom od stolice

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2011

Stravično zlostavljanje u kojem su trojica učenika svog druga silovali nogom od stolice dogodio se u Šumarsko-drvodeljskoj školi u Karlovcima. Dečak je pritom povređen i oporavlja se u bolnici, a trojica nasilnika neće dolaziti u školu dok se istraga ne završi...Portparol Policijske uprave Tamara...

Nastavak na Vesti-online.com...

Trojica učenika u Karlovcu silovali kolegu nogarom od stolice

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2011, 12:00

Karlovcem se proširila vijest o stravičnom zlostavljanju u Šumarsko-drvodjeljskoj školi, o tome kako su trojica učenika jednog svog kolegu u petak silovala nogarom od stolice. Dječak iz okoline Karlovca je pritom navodno povrijeđen i oporavlja se u bolnici, a trojica nasilnika izbačena su iz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Trojica učenika silovali druga iz Šumarske škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2011

ZAGREB -..Trojica učenika Šumarske škole u Karlovcu silovali su jednog svog kolegu...Zagrebački "Jutarnji list" piše da je silovani dečak pritom povređen nogom od stolice i sada se oporavlja u bolnici, dok su trojica silovatelja izbačena iz škole...Portparolka Policijske uprave Karlovca Tamara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.