Smrt na festivalu: Progutao vrećicu sa marihuanom i preminuo! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt na festivalu: Progutao vrećicu sa marihuanom i preminuo! (FOTO)

Mladić iz Splita (24) je preminuo nakon što je progutao plastičnu vrećicu sa manjom količinom marihuane.

Policajci su u nedelju uveče na završnoj večeri Ultra Europe Festivala u Splitu, prišli mladiću zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a on je počeo da beži.

Kada su ga sustigli i stavili mu lisice, mladiću je naglo pozlilo i počeo je da se guši.

Tragedija: Akrobata poginuo na festivalu ispred 35. 000 ljudi, poznata grupa nastavila koncert (FOTO, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << VIDEO)

Policija je saopštila da je jedan policajac pokušao da mu pomogne, dok je kolega zvao hitnu pomoć. Oni su mladića odvezli u bolnicu gde je i preminuo.

Smrt ispred Ultre: Progutao je vrećicu s travom i - preminuo https://t.co/r0wqGMldwn #Vijesti #Hrvatska

Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Inače, hrvatska policija je tokom ovog muzičkog festivala zaplenila 1097 komada ekstazija, 342,19 grama marihuane, 60,03 grama kokaina, 105,93 grama amfetamina, 39,27 grama MDMA, tri komada LSD- a, 4,69 grama hašiša i 0,72 grama heroina, a privedeno je 339 osoba zbog prekršaja vezanih uz droge.

Haos u Španiji: Desetak osoba povređeno u jednom od "najluđih" festivala na svetu! (FOTO)

Protiv deset osoba su podnesene kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je 28 prekršaja počinjeno protiv javnog reda i mira.

Split na nogama, kreće Ultra: Golaćima kazne, kreveti zauzeti, policija spremnahttps://t.co/WtKjHiSF2D

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić umro pošto je progutao plastičnu kesicu s marihuanom

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2017

Mladić iz Splita umro je u nedelju uveče pošto je progutao plastičnu kesicu s manjom količinom marihuane koju je pokušao da sakrije od policije, preneli su danas hrvatski mediji...Splitska policija je u saopštenju potvrdila da je u nedelju uveče, završne splitske večeri Ultra Europe Festivala,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Neredi i seksualno uznemiravanje na festivalu u Nemačkoj

Izvor: Beta, 17.Jul.2017

Velika grupa mladjih muškaraca izazvala je nerede na lokalnom muzičkom festivalu na jugozapadu Nemačke, saopštila je danas policija.Grupa od oko 1.000 muškaraca sukobila se s policijom i seksualno je uznemiravala devojke na festivalu u gradu Šondorf, nedaleko od Stutgarta.Dve grupe mladića, medju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.