Prijedor: Konobar i policajac maltretirali Artman

Izvor: Mondo, 31.Maj.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedor: Konobar i policajac maltretirali Artman

Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom.

Foto: AP Photo/Hidajet Delic, File

"Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru i zašto su me pustili iz zatvora", rekla je ona, prenela je regionalna N1TV.

Ona je kritikovala prijedorsku policiju koja je, kako je rekla, umesto da se zainteresuje kakve je vrste bio incident i kako mogu da joj pomognu, pitali da li je svoj boravak u Prijedoru prjavila kao strankinja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Florans Artman ne može da popije kafu u Prijedoru

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Prijedor -- Prijedorski konobar odbio je da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom..."Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru i zašto su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.