Policija podnela prijave protiv veterana

Izvor: Press, 12.Jan.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija podnela prijave protiv veterana

Valjevska policija podnela je prekršajne prijave protiv četvorice učesnika protesta ratnih vojnih veterana, koji su prekjuče pokušali da blokiraju prugu Beograd-Bar u blizini Valjeva.

Načelnik Policijske uprave Predrag Đajić kaže da su prijave podnete zbog nasilničkog, bezobzirnog i drskog ponašanja učesnika protesnog skupa i demantuje navode ratnih veterana da je policija pretukla četvoricu privedenih.
- Policija je njih četvoricu privela u prostorije Policijske uprave, jer su pokušali da...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Veterani: Pretučeni smo

Izvor: Kurir, 12.Jan.2010

VALJEVO - Valjevski ratni veterani prekjuče su brutalno pretučeni, a premlaćivanje su naredili ministar policije Ivica Dačić i načelnik Policijske uprave u Valjevu Predrag Đajić. Ovo za Kurir tvrdi vođa protesta Ljubomir Bradić. Policija, sa druge strane, tvrdi da su veterani pokušali da blokiraju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.