Pao avion kod Daruvara, dvoje poginulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao avion kod Daruvara, dvoje poginulih

U blizini sportskog aerodroma u Daruvaru se jutros srušio sportski avion, pri čemu su poginula dvojica članova Aero kluba Ždral Daruvar, objavili su danas hrvatski mediji.

Okolnosti nesreće se još utvrđuju, ali je potvrđeno da se avion zapalio nakon udara o zemlju, objavio je sajt Indeks.hr, dodajući da su na mestu nesreće vatrogasci, policija i hitna pomoć.

"Avion je poleteo pa napravio manevar nalevo i odjednom se iz nepoznatog razloga srušio na obližnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brdo, pri čemu je eksplodirao i zapalio se. Dve osobe su na mestu poginule. Nakon nekoliko minuta odjeknula je još jedna detonacija, a najverovatnije je došlo do eksplozije rezervoara. Nije bilo pomoći za njih dvojicu", rekao je svedok nesreće za dnevnik.hr.

U nesreći su poginuli Vladimir V. (57) i Tomislav B. (27), u čiji je pomen već objavljena komemorativna fotografija na Fejsbuk stranama Aero kluba Ždral Daruvar. "Mirno nebo na putu za večnost", navodi se u jednom od brojnih poslednjih pozdrava "nebeskim prijateljima" na stranicama kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pao sportski avion kod Daruvara, dvoje poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2015

U blizini sportskog aerodroma u Daruvaru u subotu predveče se srušio sportski avion, pri čemu su poginula dvojica članova Aero kluba Ždral Daruvar...Okolnosti nesreće se još utvrđuju, ali je potvrđeno da se avion zapalio nakon udara o zemlju..."Avion je poletio pa napravio manevar nalijevo i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.