Napad na novinare u Skoplju

Izvor: RTS, 28.Feb.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na novinare u Skoplju

Pristalice novoformirane Građanske inicijative za zajedničku Makedoniju i večeras su protestovale u centru Skoplja. Tokom skupa napadnuta ekipa portala A1.
U tom incidentu povređena su dvojica novinara tog portala, javlja makedonski portal Plusinfo.

Nekoliko lica privedeno je zbog napada na novinare, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije, prenela je televizija "Telma".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />To je bio drugi skup koji je organizovala novoformirana Građanska inicijativa za zajedničku Makedoniju, koju čine neki od najznačajnijih zagovornika vladavine VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog.
U Inicijativi za zajedničku Makedoniju navode da nemaju veze sa VMRO-DPMNE, a na skupu nisu bili dozvoljeni stranački simboli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoplje: Nekoliko lica privedeno zbog napada na novinare

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 08:18

Skoplje -- Nekoliko lica privedeno je zbog napada na novinare portala A1 tokom protestnog marša, Građanske inicijative "Za zajedničku Makedoniju" u Skoplju...To je potvrdilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije, prenela je televizija Telma...Napad na novinare se odigrao u blizini zgrade Sobranja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.