Josipović čestitao Uskrs

Izvor: S media, 21.Apr.2011, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović čestitao Uskrs

Predsednik Hrvstake Ivo Josipović uputio je uskršnju čestitku svim hrišćanskim vernicima u Hrvatskoj.

''Svim hrišćanskim vernicima u Hrvatskoj srdačno čestitam Uskrs, najveći hrišćanski praznik", navedeno je u Josipovićevoj čestitki, prenela je Hina.

Uskršnja čestitka predsednika Tadića

Farbe za jaja na ulici niko ne kontroliše

"Želim da uskršnja atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podstakne hrišćanske vernike na dalju izgradnju sigurnijeg, pravednijeg, solidarnijeg i u svakom smislu boljeg života za sve građane naše domovine'', poručio je predsednik Hrvatske Ivo Josipović.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti špijuniraju: Slavica Đukić Dejanović - baka

Izvor: S media, 21.Apr.2011

Slavica Đukić Dejanović lisabonskim ulicama šeta sa unucima, a jedna od omiljenih destinacija joj je i mondensko letovalište Kaškaiš sa pogledom na Atlantik. ..Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović Uskrs će provesti sa sinom, snahom i unucima u Lisabonu. U prestonicu Portugala, pravo...

Nastavak na S media...

Uskršnji običaji u svetu

Izvor: S media, 22.Apr.2011, 12:11

Za Uskrs, najveći hrišćanski praznik, vezan je običaj farbanja i darivanja jaja. U pojedinim zemljama, ovaj praznik prate i veoma neobični običaji poput polivanja vodom ili simboličnog „prašenja tura". ..Za Uskrs, najveći hrišćanski praznik, vezani su lepi običaji u celom hrišćanskom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.