Državljanka Srbije nađena mrtva pored puta

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanka Srbije nađena mrtva pored puta

Travničanin Z.G. (46) uhapšen je nakon što je T.J. (35), državljanka Srbije sa prebivalištem u Kaknju, koja je bila u njegovom automobilu, preminula od povreda zadobijenih od udara vozila.

Foto: MONDO/Samir Cacan

Policiji u Travniku jutros je prijavljeno da je na lokalnom putu u mestu Gornje Putićevo pronađeno telo mlađe ženske osobe, a na licu mesta policija je zatekla Z.G. (46) iz Travnika i njegovo vozilo "pasat", kao i telo 35-godišnje T.J, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javlja "Dnevni avaz".

Nakon uviđaja, koji su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, Travničanin Z.G. je uhapšen i nad njim je izvršena kiminalistička obrada.

Osumnjičeni Z.G. je, kako se navodi, zadržan u policiji, a dežurni kantonalni tužilac naredio je da se obavi obdukcija da bi se utvrdio tačan uzrok smrti državljanke Srbije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.