Kod Travnika poginula državljanka Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Travnika poginula državljanka Srbije

TRAVNIK - Travničanin čiji su inicijali Z.G. /46/ uhapšen je zbog sumnje da je tridesetpetogodišnja T.J, državljanka Srbije sa prebivalištem u Kaknju, koja je bila u njegovom automobilu, podlegla usljed povreda zadobijenih od udara vozila.

Policiji u Travniku jutros je prijavljeno da je na lokalnom putu u mjestu Gornje Putićevo pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, a na licu mjesta policija je zatekla lice čiji su inicijali Z.G. /46/ iz Travnika i njegovo vozilo "pasat", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao i tijelo tridesetpetogodišnje T.J.

Nakon uviđaja, koji su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, Travničanin Z.G. je uhapšen i nad njim je izvršena kiminalistička obrada.

Osumnjičeni Z.G. je, kako se navodi, zadržan u policiji, a dežurni kantonalni tužilac naredio je da se obavi obdukcija da bi se utvrdio tačan uzrok smrti državljanke Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Državljanka Srbije nađena mrtva pored puta

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015

Travničanin Z.G. (46) uhapšen je nakon što je T.J. (35), državljanka Srbije sa prebivalištem u Kaknju, koja je bila u njegovom automobilu, preminula od povreda zadobijenih od udara vozila...Foto: MONDO/Samir Cacan..Policiji u Travniku jutros je prijavljeno da je na lokalnom putu u mestu Gornje Putićevo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.