Dodik u poseti Plavšićevoj u zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik u poseti Plavšićevoj u zatvoru

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik posetiće danas bivšu predsednicu RS Biljanu Plavšić u zatvoru Hinseberg u Švedskoj, najavio je Biro Vlade RS za odnose sa javnošću.

Plavšićeva u tom zatvoru izdržava kaznu od 11 godina zatvora, na koju je u Haškom sudu, februara 2003. godine, osuđena za zločine protiv čovečnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLASTI SRPSKE UČINIĆE SVE DA POMOGNU PLAVŠIĆEVOJ

Izvor: Kurir, 17.Avg.2008

BIJELJINA, 17. AVGUSTA (SRNA) - Vlasti Republike Srpske (RS) učiniće sve što je formalno moguće da pomognu bivšem predsjedniku RS Biljani Plavšić u njenim zahtjevima švedskim vlastima za pomilovanjem, rekao je u telefonskoj izjavi Srni premijer Srpske Milorad Dodik, nakon što je u švedskom...

Nastavak na Kurir...

Dodik posetio Plavšićevu u zatvoru

Izvor: Kurir, 17.Avg.2008

BANJALUKA, 17. avgusta (Tanjug) - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik posetio je danas bivšu predsednicu RS Biljanu Plavšić u zatvoru Hinseberg u Švedskoj, a nakon razgovora sa njom saopštio je da se ona oseća dobro. Dodik je izrazio očekivanje da će švedska vlada tokom ovog meseca razmotriti...

Nastavak na Kurir...

Dodik posetio Plavšićevu u zatvoru

Izvor: Mondo, 17.Avg.2008

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik je u nedelju posetio Biljanu Plavšić u zatvoru u Švedskoj, gde izdržava zatvorsku kaznu na koju ju je osudio Haški tribunal.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.