Dižu bodljikavu žicu oko kampa u Tabanovcima

Izvor: Mondo, 21.Mar.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dižu bodljikavu žicu oko kampa u Tabanovcima

Pripadnici makedonske vojske i policije danas i prethodna dva dana podižu ogradu sa bodljikavom žicom oko kampa u Tabanovcima, gde je zaglavljeno oko 1.300 migranata.

Foto: AP /Vadim Ghirda

Kako javlja Tanjugov reporter sa lica mesta, vlasti su se na taj potez odlučile zbog toga što su neki od migranata pokušali da pobegnu iz kampa i pređu na teritoriju Srbije.

Ograda je visoka oko dva metra, a razvlači se i bodljikava žica.

Oko 40 pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vojske i policije sa teškom mehanizacijom je angažovano na postavljanju orgade.

Tabanovci su pogranička oblast Makedonije sa Srbijom i migranti su tim putem iz kampa ulazili u Srbiju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonija, vojska i policija podižu ogradu oko kampa u Tabanovcima

Izvor: RTS, 21.Mar.2016

Pripadnici makedonske vojske i policije i danas kao i prethodna dva dana podižu ogradu sa bodljikavom žicom oko kampa u Tabanovcima, gde je zaglavljeno oko 1.300 migranata. Makedonski predsednik Đorđe Ivanov ističe da je 90 odsto migranata koji su prošli kroz Makedoniju koristilo usluge...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.