Crna Gora obeležila Dan nezavisnosti

Izvor: S media, 20.Maj.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora obeležila Dan nezavisnosti

Crna Gora proslavila petu godišnjicu nezavisnosti. Nema sličnog primera države koja je za pet godina postigla više od Crne Gore, izjavio premijer Igor Lukšić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora slavi godišnjicu nezavisnosti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2011

Svečanosti povodom pete godišnjice nezavisnosti Crne Gore počele su danas, a glavna proslava biće održana večeras na Cetinju. Na Cetinju će biti ispaljena počasna artiljerijska paljba, a premijer Igor Lukšić prirediće prijem za domaće i strane zvanice. Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Prijem povodom Dana nezavisnosti Crne Gore

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 01:10

CETINJE - Crnogorski premijer Igor Lukšić ocenio je večeras na Cetinju povodom pet godina od referenduma o državnoj nezavisnosti da su "bez argumenata" oni koji su 2006. godine sumnjali da će Crna Gora sačuvati temelje građanskog društva. ..Lukšić je kazao da nema sličnog primera države koja...

Nastavak na Blic...

Danas proslava dana nezavisnosti

Izvor: Cafe.ba, 21.Maj.2011

Crna Gora slavi danas Dan nezavisnosti, odnosno petu godišnjicu od održavanja referenduma na koje su građani glasali za izdvajanje iz državne zajednice Srbija i Crna Gora.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.