Albanac krijumčario 7,5kg heroina

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac krijumčario 7,5kg heroina

Gotovo 7,5 kilograma heroina pronađeno je u automobilu italijanskih tablica na međunarodnom graničnom prelazu Karasovići, saopštila je dubrovačka policija.

Ova količina heroina u uličnoj prodaji vredi oko 400.000 evra.

Heroin, upakovan u 14 paketića ukupne težine 7,417 grama, otkriven je u sredu u jutarnjim satima, prenela je agencija Hina.

Automobil je vozio 62-godišnji albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji, a droga je pronađena u posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napravljenom bunkeru ispod podnih obloga vozila.

U policiji kažu da su tokom ulazne granične kontrole policajci stanice Gruda osetili miris lepka kojim su zalepljene podne obloge čitavom dužinom vozila, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje i od suda zatražili nalog za pretres.

Pregledom je ispod podnih obloga pronađen posebno izrađen bunker u kojem se nalazila droga čija tržišna vrednost iznosi preko 200 000 evra, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dostigla iznos od 400 000 evra, navodi se u policijskom izveštaju.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i trgovine drogama, uhapšeni albanski državljanin je uz krivičnu prijavu zadržan u pritvoru Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prelazu Karasovići zaplijenjeno 7,5 kilograma heroina

Izvor: Cafe.ba, 07.Maj.2015

Hrvatska policija zaplijenila je 7,5 kilograma heroina, čija je ulična vrijednost 400.000 evra, na prelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore...Heroin je pronađen juče ujutro u automobilu italijanskih tablica, kojim je upravljao 62-godišnji albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji...Droga...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.