Izvor: Prva.rs, 05.Jan.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćuspajz od pečene paprike

Sastojci:
2 glavice crnog luka, 7-8 pečenih paprika, 2 patlidžana, pečen 3 kašike paradajza, 5 kašika ulja, so, biber, 1 list lovora Priprema:
Očistite i operite luk, zatim tanko iseckajte. pečene paprike očistite pa isecite na trake, ne previše uske.
Pečeni patlidžan isecite nožem na krupnije komade, ne previše.
Zagrejte ulje, dodajte iseckan luk i malo vode. Kad luk postane staklast dodajte paprike, pečeni patlidžan, lovorov list, biber i so.
Prijatno!
Izvor: domaći recepti

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Na današnjem meniju obavezno - PREBRANAC!

Izvor: Prva.rs, 06.Jan.2015, 09:39

Sastojci:.1 kg pasulja.4 glavice crnog luka.1 zelena paprika.2 praziluka.3čena belog luka.4 lovorova lista .vegeta, so, biber i nana.1 kašika brašna.1 kašika aleve paprike.ulje. .Priprema:.Skuvati pasulj, tako što prvu vodu obavezno bacite, nalijete novu i kuvate dok pasulj ne bude gotov (deo vode...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.