Želeo da liči na Breda Pita: Glumac se upropastio plastičnom hirurgijom (FOTO)

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želeo da liči na Breda Pita: Glumac se upropastio plastičnom hirurgijom (FOTO)

Rid Eving postao je popularan glumeći u seriji sa velikim imenima poput Sofije Vergare, a zavisnost od estetske hirurgije uništila mu je život.

Rid Eving pre operacija, foto: Profimedia

Glumac poznat po ulozi u seriji Moderna porodica otkrio je da je na početku karijere 2008 godine, kada je imao 19 godina, postao opsednut plastičnim operacijama.

- Iskreno sam verovao da ću samo nakon jedne hirurške intervencije ličiti na Breda Pita >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - objasnio je Rid Eving.

Da bi što više podsećao na holivudskog glumca, Rid se podrgao mnoštvu plastičnih intervencija, a lekari su dali sve od sebe da ostvari svoj cilj.

- Rekao sam hirurgu da je mom licu potrebna hirurška intervencija, i objasnio sam mu da sam glumac. On se složio da je za moju karijeru to potrebno - rekao je on.

Ubrzo je hirurg utvrdio da će morati da ugradi implante u obraze glumcu, kako bi ličio na Breda, a nakon nedelju dana Rid se našao na operacionom stolu.

Međutim, želja da liči na holivudskog glumca brzo ga je prošla, pa Rid kaže da bi dao sve da može da vrati vreme, i da bude onaj stari.

- Probudio sam se vrišteći od bola u predelu glave, nisam mogao da sakrijem suze. Doktor je pokušavao da me smiri, ali nisam uspeo. Ja sam vrištao sve vreme od bola, dok su lekari pokušavali da se suzdrže od smeha - objasnio je glumac.

Glumac je svestan koliki su rizik predstavljale sve operacije, ali i jaki lekovi koje je pio protiv bolova. Sada je uradio još nekoliko intervencija, kako bi ispravio greške hirurga.

- Ni jedan od četiri lekara koji su radili na mojoj intervenciji nisu se brinuli za moje psihičko zdravlje. Samo su me pitali da li sam ikada imao problema sa depresijom, na šta sam ja odgovorio da jesam - objasnio je glumac i dodao:

- Niko me nije pitao o mojim problemima sa ishranom, kao ni o istoriji opsesivno-kompulzivnog poremećaja u mojoj porodici. Niko od lekara mi nije rekao da je to psihološki problem i da se ne može rešiti plastičnim operacijama, kao što me nisu upozorili da sam zavistan od estetske hirurgije - zaključio je Rid.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.