VB 4: Marijana i Nemeš-ponovo seks! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB 4: Marijana i Nemeš-ponovo seks! (VIDEO)

Sinoćnja žurka neće biti zapamćena samo po dobrom raspoloženju ukućana, desilo se nekoliko zanimljivosti ispod jorgana koji je već bio poznat, ali sada je postao legendaran. Marijana i Nemeš nisu krili svoje simpatije od ostalih ukućana. Igrali su zajedno, kupali se u bazenu i naravno ljubili. Međutim, veče je kulminiralo odlaskom u krevet ispod famoznog jorgana. Ovog puta nema dileme, definitivno su svoje emocije krunisali.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << spotove.

Nikola Maurović je takođe otvoreno pokazivao simpatije prema Tamari ali ona nije bila toliko slobodna da mu se prepusti. Džordž je komentarisao kako ne može da poveruje u Marijanino slobodno ponašanje. Sezona je počela bez svađa ali emocija ne manjka.

Nemeš se ne može odlučiti ko mu je draži - Bojana i Marijana. U jednom je trenutku nežno masirao Bojanu, a u drugom je već bio ponovo sa svojom velikom simpatijom čiji je navodni seks izazvao pravu porodičnu dramu u svetu van kuće Velikog brata.

Veče je počelo veoma zabavno, organizovana je nova žurka, alkohola je bilo u potocima kao i napetosti i izliva emocija.

"Ljubavnik Kuće" Nemeš prvo je na ples pozvao Bojanu dok je njegovu simpatiju Marijanu zabavljao Nikola. Lester je s druge strane svoje plesne pokrete prvo pokazao Emi, a potom i Mili.

VB4: Soraja krije tajnu o svom ocu

VB4: Nikola pokazao Tamari "ponos"

VB4: Marijanin otac misli da je seks bio zadatak

Stanari na smetlištu takođe su uživali u zabavi, no samo preko malih ekrana.

U jednom trenutku Veliki Brat je pozvao Marijanu i Nemeša u ispovedaonicu što je par iskoristio za ljubakanje iza zavese. Kasnije su ponovo plesali pritisnuti jedno uz drugo.

Bojana se poprilično napila pa je skočila bila u bazen. Pridružili su joj se i ostali stanari. Kasnije je Marijana Nemešu pokazivala fotografije svog i venčanja svoje kćeri. U međuvremenu su se Nikola i Džord posvađali zbog redosleda u pušionici zbog čega je gotovo došlo do tučnjave. Nikola mu je poručio 'da ga ne je**', na što mu je ovaj odgovorio da to ne bi učinio ni daljinskim. Obojicu je kaznio BB.

Marijana je bila posebno ispirisana za nevolje te večeri. S Nemešom je izmenjivala nežnosti u bazenu pa su joj smetale kamere kojima je malo mahala, a malo pokazivala srednji prst. Kasnije se s njime tuširala pa je otišla u ruke Lestera kom je rekla 'da je poljubi ako je faca', ali Lester to nije hteo.

Međutim, kulminacija večeri se dogodila u krevetu, ispod pokrivača.

Inače, domaća štampa prenosi da je voditeljka Marijana Mićić prekršila pravila rijalitija, jer je ukućanima saopštila da je snimak njihovog seksa emitovan u javnosti.

Pravila Velikog Brata nalažu da se stanarima kuće VB ne smeju saopštavati nikakve informacije iz spoljašnjeg sveta, međutim oni sada znaju da su njihove porodice, zajedno sa milionskom publikom videle akciju ispod jorgana.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.