VB: Nikola Tamari pokazao polni organ

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VB": Nikola Tamari pokazao polni organ

Nikola je očigledno zagrejan za Tamaru pa joj je tako, tokom tuširanja, pokazao "onu stvar".

Iako su pre nekoliko dana tvrdili kako su samo prijatelji Nikola i Tamara počinju da se ponašaju kao pravi ljubavni par.

Nikola i Tamara su se ponovo tuširali zajedno i Nikola je u jednom trenutku izvadio polni organ pred njom. Tamara ga je samo gledala.

Potom je naišao Nemeš koji je prekinuo ljubavničku scenu, ali im je pružio podršku.

- Vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ja da među vama postoje obostrane simpatije.

Izgleda da ni Nikoli ni Tamari više nije bitno šta se dešava u spoljnom svetu s obzirom da su se na ovu konstataciju samo nasmešili s odobravanjem.

Povezane vesti: "VB": Nemeš teši i masira Marijanu VB: Nikola i Tamara nerazdvojni "Dvor": Kralj i kraljica ljuti na sluškinju Bebi Dol

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: Nikola pokazao polni organ Tamari

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2011

Nikola je očigledno zagrejan za Tamaru pa joj je tako, tokom tuširanja, pokazao "onu stvar". Iako su pre nekoliko dana tvrdili kako su samo prijatelji Nikola i Tamara počinju da se ponašaju kao pravi ljubavni par...Nikola i Tamara su se ponovo tuširali zajedno i Nikola je u jednom trenutku izvadio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.