Tara Rid šokirala javnost svojim izgledom!  (FOTO)

Izvor: Story, 31.Mar.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tara Rid šokirala javnost svojim izgledom! (FOTO)

Američka glumica i model mnoge je zabrinula nakon što je plažom u Majamiju prošetala u bikiniju, pokazujući tako svoju izuzetno mršavu figuru

Tara Rid, foto: Profimedia

Iako svojim premršavim izgledom već neko vreme zabrinjava svoje obožavaoce, ako je suditi prema poslednjim fotografijama tridesetdevetogodišnje Tare Rid, ona je svojim izgledom prilično zadovoljna.

Glumica i model s osmehom na licu pozirala je u bikiniju na plaži u Majamiju. I te >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kako je privlačila pažnju, ali uglavnom zbog rebara i kostiju koje su joj izvirivale te zbog opuštene kože na zadnjici.

Ipak, kritike na njen račun Taru uopšte ne zabrinjavaju. Ona tvrdi da je sitno građena te da ona tu ne može ništa.

- Ja sam samo mala, koščata devojka. Ako želite da me kritikujete jer sam premršava samo izvolite. Takva sam, kakva sam - rekla je.

Ipak, Tara se nedavno priznala da se podvrgla liposukciji koja je pošla po zlu pa joj zato stomak sada deluje naborano.

- Ne mogu da tvrdim da više nikada neću otići pod nož. Ne znam kako ću se osećati za nekoliko godina - rekla je Tara, dodajući da je psihička i fizička bol koju je prošla nakon operacije bila strašna.

- Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom, ali posle operacije je bilo teško slušati kako mi telo loše izgleda - zaključila je Tara.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Anoreksična Tara Rid

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Mar.2015

Tara Rid je svaki put sve mršavija, a sada je prošetala plažom u Majamiju i sve šokirala. Glumica i model Tara Rid svaki put izgleda sve mršavije, ali izgleda da to brine samo njene obožavatelje, jer ona izgleda i te kako zadovoljno sobom. Sa osmehom na licu, Tara je pozirala fotografima na plaži...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.