Sve o zdravlju na jednom mestu: Počinje treća sezona Infoklinike

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve o zdravlju na jednom mestu: Počinje treća sezona Infoklinike

U situaciji kada svaka druga osoba boluje od neke kardiovaskularne bolesti i kada nam je zdravstveni karton prepun propisanih lekova zbog bolesti koje se mogu preduprediti, svest o spostvenom zdravlju i preventivnim pregledima trebalo bi da nam bude na prvom m

Nemanja Velikić, foto: Promo

To će biti okosnica i treće sezone emisije INFOKLINIKA čije emitovanje počinje 11. oktobra u starom terminu, nedeljom od 12.30 na kanalu Pink 3.

Produkcioni tim na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa urednikom i voditeljem Nemanjom Velikićem za gledaoce je pripremio potpuno novi koncept emisije. Neke od rubrika koje će gledaoci moći da prate svake nedelje su: Hipokrat, Bukvar zdravlja, Kućna apoteka, Zdravlje poznatih, Psihološko savetovalište, TV ordinacija... Kroz njih, gledaoci će imati priliku da upoznaju lekari koji su svojim radom omiljeni među pacijentima i nisu zaboravili Hipokratovu zakletvu.

Odgovorićemo i na neka od pitanja koja gledaoci nisu imali koga da pitaju, a nezaobilazan deo biće i segment o zdravstvenoj politici i pravima pacijentima. Infoklinika u novoj sezoni doneće i priče poznatih ličnosti koje su uspele da uspešno dobiju bitku protiv nekih od najtežih bolesti. U svakoj emisiji novinari će donositi recepte i savete kako sebi možemo pomoći preparatima iz kućne apoteke.

Slogan emisije prati nas i u trećoj sezoni Zdravi bili!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.