Snapchat se više ne zove tako

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Sep.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snapchat se više ne zove tako

Kompanija Snapchat promenila je naziv u Snap Inc, jer je sada mnogo više od društvene mreže, saopštio je izvršni direktor Ivan Špigl

Snapchat ulazi na novu teritoriju i prodaje pametne naočare.

Spectacles, kako su nazvane, prodavaće se po ceni od 129 dolara, ali u ograničenim količinama.

Business Insider prvi je objavio video novih naočara, u kom je nagovešteno da kompanija menja ime.

Snapchat Spectacles snimaju klipove od 10 sekundi svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << objektivom od 115 stepeni, što je ugao približniji ljudskom vidokrugu, nego uglu tradicionalnih kamera.

Naočare snimaju video u kružnom polju, a onda bežično prenose snimak na telefon, kako bi korisnik mogao da ga deli sa prijateljima na Snapchat mreži.

Naočare će biti dostupne u tri boje – crnoj, teget i crvenoj. Snapchat proveo je godine razvijajući naočare, ali ih Špigel naziva “igračkama”.



Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

5 stvari koje znamo o Snap Inc Spectacles pametnim naočarima!

Izvor: NovaEnergija.net, 25.Sep.2016

Kompanija Snapchat promenila je naziv u Snap Inc, jer je sada mnogo više od društvene mreže, i uskoro će početi da prodaje pametne naočare. Da vidimo šta za sada znamo o Spectacles pametnim naočarima: . 1. Naočare snimaju “kružni” video. Spectacles naočare snimaju klipove od 10 sekundi...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.