Sloba Vasić odlučio da otkrije istinu: Valentina je mogla da me ubije

Izvor: Story, 28.Avg.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Vasić odlučio da otkrije istinu: Valentina je mogla da me ubije

Iako je u javnosti kao metak odjeknula vest da je Sloba Vasić prebio svoju (sada bivšu) verenicu Valentinu Vučićević, mladi pevač tvrdi da su to izmišljotine

Sloba Vasić, foto: Facebook

Povod za svađu je bio raskid sa Slobine strane.

Verenica Slobe Vasića: Fizički je nasrnuo na mene, između nas je sve gotovo

- Nimalo mi nije drago da se o ovome piše i priča, ali moram da kažem da sam pre dvadesetak dana prelomio i raskinuo sa Valentinom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Mi, jednostavno, nismo jedno za drugo. Imamo različite stavove i mišljenja i ne nastojim da se pomirim s njom. Šta je njoj bilo, ne znam, mogla je da me ubije flašom. Jednom prilikom, kad sam bio kod mog oca na poslu u policiji, čuo sam da je jedan mladić drugog usmrtio flašom. Eto, to je moglo i meni da se desi - rekao je Vasić za magazin Blic Puls.

Nova romansa: Sloba Vasić utehu pronašao u Topalkovoj ćerki? (FOTO)

Incident se dogodio u Budvi, nekoliko trenutaka pre njegovog nastupa u jednoj diskoteci. Iako Sloba nije želeo da pravi frku, sutra dan su sve naslovne strane bile njegove.

- Valentina i ja smo se videli na šetalištu u Budvi te večeri i kratko smo popričali. Jeste to bila mala rasprava, ali bez ikakve žustre svađe. Odatle sam otišao na nastup. Seo sam pre toga da popijem piće sa drugarima i samo sam osetio jak udarac u glavu. Ustao sam unezveren i video da je to uradila ona pivskom flašom. Nisam hteo da pravim buku, seo sam opet za sto, a ona je otišla. Onda su neistine osvanule u novinama - objasnio je pevač.

Izvor: Blic Puls

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.