Sindi Kraford spremila tužbe zbog sporne fotografije svog tela

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford spremila tužbe zbog sporne fotografije svog tela

Fotografija Sindi Kraford, na kojoj manekenka pozira u donjem vešu bez fotošopa, pre dve nedelje obišla je ceo svet. Međutim, ova lepotica odlučila je da tuži zbog ove fotografije, jer se nikada nije fotografisala za magazin gde je objavljena.

foto: Profimedia

Međutim, nedavno je ustanovljeno da se radi o velikoj prevari. Sindi (48)  izričito tvrdi da ne izgleda kao na fotografiji i da se nikad nije ni slikala za meksičko izdanje magazina “Meri Kler“, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kom je navodno slika osvanula. Ona je izjavila da je spornu fotografiju neko ukrao i namerno je obradio tako da manekenka izgleda znatno starije.

Advokat Sindi Kraford saopštio je da će biti pokrenuta tužba protiv svih onih koji odbiju da fotografiju uklone s interneta

Izvor: Best

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.