ŠIRLI MEKLEJN SPAVALA SA TROJICOM U ISTOM DANU

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIRLI MEKLEJN SPAVALA SA TROJICOM U ISTOM DANU

LOS ANĐELES - Glumica Širli Meklejn (76) je u Oprah šou priznala da je bila bludnica.

- Imala sam mnogo i još više loših ljubavnika. Nije me zanimao neki slobodniji seks, ali eto, jednom sam spavala sa trojicom muškaraca u istom danu - otkrila je glumica.

Oskarovka je rekla da je to uradila jer su svi u to vreme radili slične stvari.

S bivšim suprugom Stivom Parkerom 30 godina je bila u otvorenom braku pa česti 'izleti' s drugim muškarcima nisu ništa čudno.

- Džek Lemon bio je predobar i predrag da bi mi bio privlačan, a Džek Nikolson previše opasan - rekla je Širli.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Širli Meklejn: Seksala sam se s trojicom u jednom danu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2011

'Izleti' s raznim muuškarcima nisu joj bili nepoznat pojam jer je 30 godina bila udata za čovjeka koji nije zamjerao njene afere jer je i sam imao iste.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Širli Meklejn imala seks sa trojicom u jednom danu

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 12:00

Širli je 30 godina bila u braku u kojem joj muž nije zamerao brojne afere, priznala je u šou Opre Vinfri...- Imala sam mnogo afera i još više loših ljubavnika. Nisu me posebno zanimali neki neobični scenariji kada se radilo o seksu, ali jednom sam imala seks sa trojicom muškaraca - otkrila je...

Nastavak na Blic...

Aktivna žena: Širli Meklejn imala seks sa tri muškarca odjednom!

Izvor: Scandal.rs, 13.Apr.2011

Širli Meklejn, 76-godišnja glumica i sestra Vorena Bitija, otkrila je neke šokantne detalje iz svoje burne biografije u šou Opre Vinfri. - Imala sam mnogo afera i još više loših ljubavnika. Nisu me posebno zanimali neki neobični scenariji kada se radilo o seksu, ali jednom sam imala seks sa trojicom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.