Prvi put u večernjem izlasku: Viktor Savić izveo Saru Jovanović na večeru (FOTO)

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put u večernjem izlasku: Viktor Savić izveo Saru Jovanović na večeru (FOTO)

Viktor Savić (31) i Sara Jovanović (21) uhvaćeni su prvi put u večernjem izlasku.

Sara Jovanović i Viktor Savić, foto: Nebojša Mandić/Kurir

Naime, iako je novopečeni par već dva meseca uživa u romansi, ekipa Paparaco lova ih je tek nedavno snimila, kada su izašli na večeru u jedan restoran. Glumac je prethodno došao po pevačicu kolima i sačekao je ispred njene zgrade, a ona je čim se pojavila stavila u gepek ranac sa stvarima. Ipak, kamere nisu zabeležile >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << njihov zagrljaj, ni poljubac na javnom mestu.

Inače, zajedno su viđeni i krajem decembra na promociji Sarinog spota, ali tada još niko nije naslućivao da su u emotivnoj vezi. Njih dvoje ni sada nisu hteli da potvrde, ali ni da demantuju romansu.

- Ne želim da pričam o svom privatnom životu - rekla je kratko Sara za Kurir, a Savić je tokom jučerašnjeg dana bio nedostupan za bilo kakve komentare.

Pevačicu u poslednje vreme često možemo videti u društvu glumaca, pa su je mediji povezivali i sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, koji se proslavio kao Balerina iz filma Montevideo, bog te video.

- Ovo sa Viktorom nije bio prvi put da me povezuju sa nekom poznatom ličnošću. Pre toga su me dovodili u vezu i sa Aleksandrom Radojičićem. Ljudi će na kraju shvatiti da ja zapravo imam jednu listu na kojoj piše Montevideo, a onda lupam recke. Posle toga ću verovatno da pređem na film Bićemo prvaci sveta. Mediji su iskrivili sliku o meni. Ne menjam muškarce tek tako - rekla je nedavno pevačica, ni tada ne demantujući napise da su emotivni partneri.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.