Poltergajst zaposeo Savamalu!

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poltergajst zaposeo Savamalu!

Održana specijalna projekcija filma Poltergajst - kućni duh 3D na jedinstvenoj lokaciji u centru Beograda.

foto: Story press

Ljubitelji horor filmova večeras su doživeli pravu poslasticu u vidu specijalne projekcije filma Poltergajsta – kućni duh 3D.  Magacin Depo pretvoren je u bioskop na jedno veče, gde je oko stotinu izabranih gledalaca moglo da pogleda rimejk kultnog horora iz osamdesetih godina.

Pored filma, posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su mogli da vide jedinstvenu izložbu fotografija radionice Mad Squirrel FX Horror Show. Celokupni horor doživljaj upotpunila je grmljavina koja je trajala za vreme prikazivanja filma.

Film potpisuju legendarni Sem Reimi (Spiderman, Evil Dead, Grudge) i reditelj Gil Kenan (Čudovišna kuća). Oni su na veliko platno preneli priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što zauvek nestane.

Premijera Poltergajst – kućni duh 3D zakazana je za četvrtak u Cineplexx bioskopima u 20:15. Nakon toga započinje svoj bioskopski život širom Srbije.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

„Poltergajst: Kućni duh“ u bioskopima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Maj.2015

Horor „Poltergajst: Kućni duh 3D“ premijerno će biti prikazan 21. maja, a zatim će biti na repertoarima domaćih bioskopa. Legendarni Sem Reimi i reditelj Gil Kenan uradili su rimejk horor filma iz osamdesetih. U centru pažnje je porodica čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi, a na udaru...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.