Parovi: Danijel kao seksi sobarica!

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Danijel kao seksi sobarica!

U vili Laneta Gutovića gde se snima rijaliti „Parovi" situacija među ukućanima je sve gora, jer je rijaliti produžen.

I dok Tika Arsić traži da izađe napolje produkcija je kaznila Danijela Đurića jer ga je sobarica Vivijen na trenutak izvela iz vile, što je zabranjeno. Ona je dobila otkaz dok je Danijelu dat zadatak da je tu noć menja u njenoj garderobi ukoliko želi da je produkcija vrati na posao. Svi ukućani su se smejali njegovom novom stajlingu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dok je pevačeva devojka Kristina smatrala da ju je obrukao jer će ovim podgrejati gradske priče da je gej. Na drugoj strani Ivan Gavrilović je skrivajući se od supruge Marine muvao drugu sobaricu.

PAROVI: Kristina želi seks sa batlerom

Parovi: Danijel Đurić napisao pesmu o svojim cimerima

Parovi: Danijel prevario devojku!

- Bilo bi dobro da mi daš broj pa da se vidimo kada izađem iz rijalitija - nagovarao je Ivan sobaricu, ali bezuspešno.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi: Danijel po kazni postao sobarica

Izvor: Lola.rs, 31.Mar.2011

U vili Laneta Gutovića gde se snima rijaliti „Parovi" situacija među ukućanima je sve gora, jer je rijaliti produžen. I dok Tika Arsić traži da izađe napolje produkcija je kaznila Danijela Đurića ..

Nastavak na Lola.rs...

"Parovi": Danijel za kaznu morao da bude sobarica!

Izvor: Svet, 31.Mar.2011

Pevač Danijel Đurić, koji je pre nekoliko dana sa sobaricom Mimi izašao iz vile, morao je za kaznu da bude sobarica na jedan dan. Pevač je obukao uniformu koju one nose, stavio sjaj za usta i krenuo sa obavezama koje sobarice obavljaju svakodnevno. Kada ga je videla njegova devojka Kristina, dobila...

Nastavak na Svet...

Kako je Danijel postao seksi sobarica

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2011

U vili Laneta Gutovića gde se snima rijaliti "Parovi" situacija među ukućanima je sve gora, jer je rijaliti produžen...I dok Tika Arsić traži da izađe napolje produkcija je kaznila Danijela Đurića jer ga je sobarica Vivijen na trenutak izvela iz vile, što je zabranjeno. Ona je dobila otkaz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.